Wapens

Wapens

Bij Wim de Leeuw – Sport – Outdoor – Wapens kunt rekenen op een gedegen advies. In 1953 was dit sporthuis al een begrip in Oss op het gebied van Schietsport en Jacht. De aanschaf van een wapen is geen alledaagse bezigheid. Persoonlijk advies is het belangrijk om een geschikt wapen te kiezen dat ook daadwerkelijk bij u past. Budget is soms een beperkend selectiecriterium. Daarom biedt Sporthuis Wim de Leeuw wapens aan in verschillende prijscategorieën.

Echter de prijs mag zeker niet ten koste gaan van de kwaliteit. Een goed wapen koopt u vaak voor het leven!

Bij Wim de Leeuw Sport kunt u na aanschaf van uw wapen ook terecht voor onderhoud, reparatie en munitie. En onze wapenspecialist Jan de Leeuw komt ook graag met u mee naar de plaatselijke schietbaan voor instructie en uitleg over wapens. Bij Wim de Leeuw Sport spreekt die service voor zich.

Tevens kunnen we wapens met verschillende afmonteren,individuele aanpassingen maken tot aan specifieke aanpassingen aan uw loop en aanpassen van de kolf. Van een simpele montage tot een gedegen stukje vakmanschap, maatwerk is bij ons ook mogelijk.

Indien u zich oriënteert op een wapen, mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neemt u dan gerust contact met ons op of kom ons gewoon eens bezoeken!

Mocht u overwegen een nieuw wapen aan te schaffen voor de jacht of schietsport, wij kunnen u voor beide disciplines van dienst zijn. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan luchtdrukwapens en Airsoft.