WAAR KUNT U ONS VINDEN?

 

SPORTHUIS & WAPENHANDEL WIM DE LEEUW

BURGWAL 33

5341 CP Oss

GPS 51°46’10.4″N 5°31’34.7″E

 

Komende vanuit ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen.

Volg de route borden Centrum. Zodra u ter hoogte bent van de kruising Raadhuislaan – Molenstraat gaat u rechtdoor de Molenstraat in, en volgt u gewoon de weg met een bocht naar rechts en 100 meter verder weer een bocht naar links. Dan rijdt u nog ca. 125 meter door de Burgwal in. Dan heeft u uw bestemming aan uw rechter zijde bereikt. U kunt ons vinden op de hoek met de Hooghuisstraat, Burgwal 33.

Komende vanuit Lith of Ravenstein.

Zodra u op de Singel 40-45 rijdt en u komt bij de stoplichten ter hoogte van de T-splitsing met de Oostwal, dan neemt u de afslag de Oostwal in. u volgt de weg tot u bij stoplichten komt. Hier gaat u rechtdoor tot het volgende stoplicht ca. 100 meter verderop. Bij dit stoplicht gaat u rechtsaf de Walstraat in. Aan het eind van de weg slaat u rechtsaf de Burgwal in en rijdt nog 100 meter verder. U heeft dan uw bestemming aan de Burgwal 33 aan uw rechterzijde bereikt.

Parkeren:

U kunt uw auto parkeren op de oprit bij de winkel ter hoogte van de zwart geel gestreepte veiligheidspalen. Loop dan even de zaak binnen en vraag om de parkeerkaart. U staat dan kosteloos en veilig geparkeerd.